email ofertas facebook Twitter Google  + Blog

MATALASSOS DE LÀTEX

Aconsegueix aquí els matalassos de làtex amb certificat y qualitat d'orígen. Els nostres matalassos de latex tenen la garatia del fabricant número 1 a europa.

Els matalassos de làtex segueixen perfectament las formes del nostre cos i permeten garantir cada un dels nostres moviments amb una fixació quasi perfecte. A Onnadescans, els matalassos de latex són capaços d'adaptar-se a totes las formes, sostenint cada una de les parts del cos.

La flexibilitat dels matalassos de làtex és perfecte per adaptar-se als somiers articulats.

El lâtex és un material que ofereix una comoditat immediata, caracteritzat per ser un material anatómic, transpirable i flexible.

És important recalcar que tots els matalassos de latex tenen cara per a l'estiu i una per a l'hivern ajudant a aconseguir una millor compensació de la temperatura segons les condicions climatológiques.

Si ho desitja, pot provar i comprar els nostres producutes a la nostra botiga de matalassos de làtex molt a prop de Barcelona per a que vostè pugui comprar, si ho desitja, sense sortir de casa o pugui, sense desplaçar-se gaires km's de Barcelona provar el seu matalas de latex!

Matalassos Somiers
Matalassos viscoelàstics Matalassos viscolatex

4 Artículo(s)

por página

Lista  Cuadricula 

Configurar sentido descendente

4 Artículo(s)

por página

Lista  Cuadricula 

Configurar sentido descendente
=